Onycosolve pris – fake – sverige – bluff – test – amazon – sprej

7
4.8 (95.42%) 96 vote[s]

Onycosolve - åtgärd - apoteket - recensioner

Många är vi som drabbas av nagelsvamp i Sverige, många skäms och det pratas sällan om.

De flesta av oss har sett reklamen som går på tv där en kvinna står i duschen och försöker dölja sina fötter för de andra, just för att hon har nagelsvamp.

Onycosolve – sverige – nyttigt – apotek

Nagelsvamp bildas av bakterier, som tränger sig ner igenom och lägger sig under hudlagren. Det brukar tillföra dålig lukt, klåda och irritation samt att nageln kan bli missfärgad och se väldigt sjuk ut.

Onycosolve - sverige – nyttigt – apotekMan räknar med att var tionde svensk har nagelsvamp, och det kan smitta mellan människor. Många som tränar, eller använder tajta åtsittande skor blir drabbade, unga som gamla.

Publika utrymmen som simhallar eller duschar är ett vanligt förekommande ställe där man kan dra på sig dessa bakterier.

Eftersom det är en svamp, och den är smittsam, det finns därför en hel del saker du kan göra för att förhindra att få fotsvamp alternativt förhindra att den sprids:

 • Tvätta strumporna i 60 grader, svampen/bakterierna klarar inte så hög tempratur och dör
 • Ha inte för åtsittande strumpor
 • Byt till nytvättade strumpor varje dag
 • Tvätta gärna fötterna varje dag och håll dem rena
 • Undvik gummistövlar eller täta skor
 • Använd badtofflor i omklädningsrum eller badhus

Men om nu det skulle visa sig att man redan fått fotsvamp, hur gör man då för att behandla det?

PROMOTION ONYCOSOLVE - KÖP I DAG NU!

Det finns många olika preparat ute på den svenska marknaden, så hur vet man vilken man ska välja när man står på ett apotek eller i hälsokostaffären?

onycosolve

Vad är nyttigt för kroppen, vad ska man undvika?

Lugn, vi ska guida dig igenom detta, lösningen är enklare än vad du tror.

Onycosolve – köpa – funkar det – pris – sprej

Att få nagelsvamp är visserligen inte något positivt, men det behöver inte vara ett hinder längre.

Onycosolve - köpa – funkar det – pris - sprejVi gjorde en ordentlig research bland behandlingar och hittade en spray som heter Onycosolve. Många personer kommer fråga samma sak; funkar det att behandla fotsvamp med ett naturligt läkemedel? Svaren kom omedelbart: Ja!

Det är en spray som framtagits för att lindra de besvär som kommer med fotsvamp, de rengör samt återställer nageln till dess rätta balans.

Den finns att hitta lite överallt men vi hänvisar alltid till tillverkarens sida och den finns att köpa här: tillverkarens webbplats.

Både bra och värdigt pris och eftersom det är en naturlig behandling så går det att använda produkten i flera veckor.

Om vi tittar på vad den innehåller, vad kan vi se för fördelar då?
Först och främst, som vi tidigare sagt, så är det ett naturligt läkemedel, många är rädda för att prova naturliga läkemedel, men det finns många års kunskap bakom detta.

Här kommer några av de aktiva ingredienserna i Onycsolve sprej:

 • Glycerin en vanlig produkt som får huden att producera fukt till huden
 • Ek barkextrakt – en ingrediens som ser till att klåda och irritation dämpas, den dämpar även lukten som kan komma av att man har fotsvamp, som i sig bara det kan vara oerhört pinsamt när man spenderar tid nära andra. Barkextrakt är även antiinflammatorisk, vilket även kan lugna huden som är irriterad.
 • Angelica Archangelican – en ört som används i i århundraden för att behandla bakterier och svamp.
 • Tea Tree-olja en eterisk olja som även den använts sedan länge för att ge både hår, hud och naglar de bästa förutsättningar för att växa och bli starka. Det är bevisat att oljan förhindrar svampen från att utvecklas, och eftersom svamp är otroligt smittsamt och kan komma tillbaka, så är oljan en viktig ingrediens i Onycosolve.
 • Salvia Officinalis – den utvinns från salviaväxten, och även denna eteriska olja används ofta för att behandla infektioner i huden, den är väldigt genomträngande och går ner till grunden av problemet. Den har återfuktande egenskaper som ser till att nageln och huden frisk på djupet, och det är en effektiv ingrediens för att behandla de djupa sprickor som blir vid nagelsvamp.

Onycosolve - forum – bluff - testOnycosolve – forum – bluff – test

Varför valde vi att prova denna produkt?

Genom att vara aktiv på flera forum, där många aktivt tränande människor hänger, så hittade vi några trådar om fotsvamp, och alla pratade om en spray de provat.
När det var nytt så trodde givetvis många att det bara var en bluff, men när fler och fler gav den ett test så spred sig nyheten fort.

Atleter som tränar varje dag, svettas och har åtsittande skor, får ofta problem med fotsvamp.
Eller de som vistas i offentliga miljöer när de tränar, simmar eller t.ex. bastar var det många som fick återkommande fotsvamp trots t.ex. behandling av antibiotika eller andra behandlingar via läkemedel.

Någon hade gjort nagelkirurgi, där nageln togs bort från roten.

En smärtsam behandling som visade sig inte ha någon som helst påverkan, för när nageln växte tillbaka så var den lika infekterad som innan behandling.
Och ju äldre man blir, desto svårare är det att behandla då nageln växer långsammare.

När så många personer samlas på samma ställe och bevisligen får så bra resultat, så fick det upp ögonen på oss med. Oberoende personer på olika forum, sa samma sak; med Onycosolve lindrades besvären fort och fotsvampen försvann och fötterna fick en stor, märkbar förbättring på både hud, naglar och sprickor. Klådan försvann snabbt, vilket för många verkar vara det stora besväret, förutom den obehagliga doften som kan komma när man lider av fotsvamp.

Onycosolve recension – fake

Det fanns lite kommentarer från de som nyligen provat Onycosolve:

Helena 45

 Jag har haft problem med nagelsvamp till och från i flera år, men sedan jag började spraya och göra rent fötterna med Onycosolve, så har mina besvär lindrats och jag besväras inte alls av dem längre

Gunilla 67

Inte bara har att det slutade klia omgående, mina fötter har återfuktats och sprickorna som även de besvärade mig, är nästan helt borta och jag har bara använt Onycosolve i några veckor.Inte bara har att det slutade klia omgående, mina fötter har återfuktats och sprickorna som även de besvärade mig, är nästan helt borta och jag har bara använt Onycosolve i några veckor.

Jennie 35

Själva klådan var värst, och lukten givetvis. Jag kände mig väldigt besvärad när jag var på gymmet och behövde duscha efter träningspassen jag gjorde innan jag skulle börja jobba. Att behöva visa fötterna när man känner hur ohygieniska de är, var besvärande.

Min kompis tipsade mig om denna produkt som jag omedelbart köpte via tillverkarens webbplats och går till och med mer på gymmet nu då jag inte behöver skämmas över fötterna längre.

PROMOTION ONYCOSOLVE - KÖP I DAG NU!

Jens 54

Mina fötter har även blivit mjuka och torrsprickorna försvann av alla oljor som finns i produkten. Rekommenderas verkligen!Jag arbetar heltid inom brandyrkeskåren och har åtsittande och skyddande skor som inte andades. Fotsvampen var ett faktum, och jag irriterades av klådan. Hörde av en kollega att han provat Onycosolve, så jag beställde ett paket via tillverkarens webbplats och fick hem den inom några dagar. Otroligt snabb leverans och jag kunde påbörja behandlingen fort, vilket gjorde att klådan försvann omgående.

Mina fötter har även blivit mjuka och torrsprickorna försvann av alla oljor som finns i produkten. Rekommenderas verkligen!

Onycosolve – amazon – recensioner- resultat

Som vi nämnt ovan, detta var många som pratade om Onycosolve, med goda recensioner, och då bestämde vi oss för att prova med. Den fanns att hitta lite överallt, Amazon (som även snart kommer till Sverige), Ebay, Tradera samt Blocket; men för att få den bästa garantin och för att få originalet, så beställde vi den från: tillverkarens webbplats

Något vi alltid rekommenderar att man gör när man ska köpa nya produkter på marknaden.
Vår testperson vittnade om snabbt resultat och klådan försvann omgående.

onycosolve

Hur ska man använda Onycosolve?

Sprayen kommer med några enkla instruktioner, men det är ack så viktigt att man följer dem för bästa resultat.

Onycosolve - amazon – recensioner- resultatViktigt är att du börjar med att rengöra fötterna, inte bara området som är angripet av fotsvamp, utan hela foten. Mild tvål eller någon annan form av rengöring är att föredra.
Rengör noggrant och torka av huden med en ren handduk.

Ta sedan Onycosolve och spraya så noggrant du kan på det område du vill behandla först, sedan ser du även till att fukta och massera in sprayen på fotsulorna, de andra tårna och naglarna. Gör det med försiktighet, och massera så att hela foten blir behandlad. På så sätt förhindrar du att svampen sprids. Behandla gärna 2-3 gånger per dag för bästa resultat.

Inom 7 dagar kommer du börja se resultat, och många tränande människor har använt den i veckor för ett fantastisk resultat.
Inte bara svampinfektionen lindras, utan fötterna får även en fantastisk behandling samtidigt eftersom man behandlar hela foten. Många pratar om att klådan försvann fortare än så, resultatet kan givetvis variera från person till person.

PROMOTION ONYCOSOLVE - KÖP I DAG NU!

Tänk alltid extra noga på hygienen, och följ gärna råden längst upp i artikeln för att minska spridningen av fotsvamp, först och främst.

Hälsa

7 KOMMENTARER

  • Du får tro vad du vill, jag hade redan gått igenom en obehaglig behandling hos läkaren där de tog bort nageln från roten (ingen rolig upplevelse alls), men när nageln växte tillbaka så fanns bakterierna kvar. Min behandling hos läkaren var alltså onödig, så jag bestämde mig för att hitta en egen lösning och googlade lite. Hittade Onycosolve och slapp klådan redan efter några dagar.

 1. Glycerin, kan det verkligen stämma att det är en ingrediens som kroppen tar upp? Jag känner mig lite opåläst om det ämnet…

  • Glycerin används faktiskt i de flesta hudvårdsprodukter nu för tiden då den återfuktande och tillför fukt till huden, utan att för den skull vara giftig. Det är helt giftfritt. Glycerin används till och med i många babyprodukter på den svenska marknaden idag.

 2. Hur fort ska man märka skillnad? Denna klåda jag har får mig att bli alldeles tokig ibland. Det är otroligt frustrerande när man går runt på jobbet och inte kan ta av sig skorna för att lufta.

  • Jag undrar detsamma. Började min behandling idag. Att ta av sig sina skor är totalt förbjudet på vårt jobb, jag jobbar i ett öppet kontorslandskap och vill helst inte få mina kollegor att svimma av lukten!

   • Jag märkte skillnad på själva klådan på bara 2-3 dagar faktiskt, jag jobbar i affären och har högklackade skor på mig varje dag, jag får inte jobba utan skor. Jag var otroligt noga med hygienen och följde instruktionerna som kom med sprayen. Bästa jag gjort!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here